Stigma objavljuje knjigu!

Vincent “Vinnie Stigma” Capuccio, gitarista legendarnog njujorškog benda Agnostic Front objavljuje knjigu za koju nema sumnje da će opravdati svoj naziv.
“The Most Interesting Man” je najavljena za septembar i u njoj će, na više stotina stranica, biti ispračana priča legendarnog Stigme koji je i danas u svojoj sedmoj deceniji života nezaustavljiv.
Pored najvećeg dela koji se tiče njegovog matičnog benda ovde nas očekuju i anegdote koje je imao i kao član Mad Balla ali i sve ono što je krasilo pank dešavanja u Velikoj jabuci, uz odrastanje u kvartu Mala Italija, izlete koje je imao kao kuvar i profesionalni rvač, o ulozi oca ali i borbi sa rakom. Bitan deo ove publikacije biće i priča o čuvenom klubu CBGB, koji je početkom 70-ih nosio naziv Hilly’s on the Bowery a čiji je razvoj Stigma ispratio.
Inače ovo nije prva knjiga u kojoj preovladava tema o legendarnom njujorškom bendu. Pre par godina i frontmen Roger Miret, objavio je knjigu “My riot: grit, guts and glory!”. Nedugo nakon toga poznati dvojac koji zajedno nastupa više od 40 godina izbacio je i dokumentarac “The Godfathers of Hardcore” u kojem se pojavljuju i rekviziti sa ovih prostora.
Agnostic Front je nastao 1980. a Vinnie Stigma je jedini član koji je i od samog starta u bendu.

Pročitaj i:

OOTD na društvenim mrežama:

Scroll to Top