Vesti

Izašao drugi broj fanzina “Out Of The Darkness”

Drugi broj fanzina Out Of The Darkness od danas, 29. maja je u prodaji.

Nakon šest meseci od pojavljivanja prvog broja, standardna ekipa pojačana saradnicima iz regiona izbacila je i dvojku. Intervjuisan je bend Fury koji je prošle godine izbacio sjajan album „Paramount“. Šumadijski veterani KBO! u formi kraće priče donose vest da uskoro objavljuju novo izdanje za izdavača iz Nemačke. Sjajni Red Dons su tu da nas podsete zašto su jedan od najboljih aktuelnih pank rock bendova. Momci koji rade SAWA fest pričaju o svim onim lepim i manje lepim stvarima koje prate organizovanje jednog od najjačih DIY festivala na ovim prostorima. Sick Crap iz Pule predstavljaju,za sada, svoje diskografsko kasetno izdanje i opisuju kako je živeti u gradu legendi kakve su KUD Idijoti. Legendarni Dulles (ex Atheist Rap, Ex KNO…), sjajni gitarista, vraća nas u period ranih 90ih i priča o počecima Mitesersa, prvim demo snimcima ali i onome šta se sa bendom dešava nakon prošlogodišnjeg rijuniona.

Pored standardnih recenzija izdanja, izveštaja sa svirki kako na domaćem tako i na gostujućem terenu, ubačene su i recenzije knjiga, fanzina i kolumne.

Za artwork naslovne strane ovaj put pobrinula se Zombijana Bones, mlada talentovana autorka iz Podgorice.

Tiraž – standardnih 200 primeraka

Fanzin je nabavljiv direktno preko nas ili Rebuild Collectiva, na njihovom merch štandu na svirkama ili u Crnoj ovci.

Cena: 1 kom  200 dinara

2 kom  350 dinara

Plus ptt troškovi 70 dinara

Moguć popust za distributere kao i pri narudžbi više primeraka.

Prva prilika da direktno dođete do svog primerka već je za tri dana u SKCNS Fabrici obzirom da u četvrtak počinje deseti To Be Punk na kojem će takođe biti dostupan i free fanzin festivala.

Comments

comments

Tags

Leave a Reply

Close