Vesti

The Establishment objavili prvi album

Najmegen osim što je poznat kao najstariji holandski grad HC/punk ekipi je znan i kao mesto odakle je i sjajni bend Brat Pack, koji na žalost ne postoji već par godina  ali su pevač i gitarista sada u bendu The Establishment. Pojačani nekadašnjim članovima bendova Antidote, Reaching Forward i Born From Pain ovaj holandski bend je prošle nedelje objavio svoje drugo izdanje.

Nakon svega par meseci postojanja The Establishment je 2016. objavio singl. Dve godine nakon „Underachievers“ 7″  objavljuju svoj prvi LP na kojem je 11 pesama. Svoj zvuk opisuju kao hardcore/punk sa elementima new vawe zvuka, a kao naveće uticaje pored Peter And The Test Tube Babies i Poison Idea izdvajaju i Sisters Of Mercy odnosno The Cure.

Fizičko izdanje, za sada samo kao LP, izlazi zajedničkim snagama četiri izdavača, i biće dostupno od 1. maja. Promocija albuma je deset dana kasnije ni manje ni više nego sa legendarnim PTTB i Savage Beat. Nakon toga bend svira par datuma u Holandiji i Nemačkoj dok im je plan da krajem godine ponovo uđu u studio i snime nov materijal.

Comments

comments

Tags

Leave a Reply

Close