Vesti

Incomplete ima novo izdanje

Bend Incomplete ima novo izdanje, reč je o EP-u “Novi svet” koji je izašao za “Life As A Dream Records“.
Snimak, mix i mastering uradio je Uroš Milkić u “Down There” studiju, dok će se promocija održati 19. maja u MKC Kombinat u Zemunu.
Bend Incomplete počeo je sa radom 2003. kao trio, pod uticajima punk rock zvuka. U njihovim pesmama izmešane su kalifornijske melodije, alternativi pravci kao i grunge.
Kičmu benda čine Barbara i Nikola koji se smenjuju na vokalima. Sa prvim bubnjarem Bogdanom snimili su dva demo albuma:  “Incomplete” 2004. i “Ja ih ne čujem” 2005.
Bend je u tom periodu dosta svirao po Srbiji i to uglavnom u Beogradu, Obrenovcu, Kragujevcu, Novom Sadu, Požegi, Kraljevu… Novi bubnjar Vaske priključuje se bendu 2007.
i sa njim naredne godine objavljuju album “Ne budi me”. Slede svirke po raznim festivalima, u komšiluku, sa stranim bendovima… 2012. izlazii EP “IV” koji žanrovski nagoveštava neke nove ideje iako se bend i dalje drži čvrstih punk rock korena i tekstova na srpskom. Godinu dana kasnije ekipi se pridružuje Taske koji upotpunjuje zvuk na drugoj gitari i back vokalima.
Nažalost Incomplete se razilazi sa bubnjarem što je uslovilo pauzu od dve do tri godine. Za to vreme Barbara se posvećuje svom drugom bendu Replicunts, a Nikola Technicolor Lies sa kojim dosta sviraju i snimaju. U toku 2017. na mesto bubnjara stiže Damjan koji je duže vreme živeo u Londonu i koji unosi novu energiju. Krajem godine bend snima novi EP “Novi Svet” koji je konačno objavljen u aprilu 2018.

Comments

comments

Tags

Leave a Reply

Close