Knjiga o kutinskoj Baraci

“Proklet bio Rock ‘n’ Roll” je knjiga zapisa u vremenu. Trebalo je dvije godine kuckanja po tastaturi, rađenja intervjua i kopanja po arhivima kako bi napokon bila dovršena.
Iako mislim da nikada neće biti gotova. Neki od ljudi koji su imali važnu ulogu za stvaranje hardcore punk scene ovog malog grada postali su nažalost nedostupni.
Knjiga sadrži razgovore s ljudima koji su na ovaj ili onaj način bili zaslužni za stvaranje Kutine onakvom kakvu je mnogi pamte. Urbana, alternativna, beskompromisna i kreativna.
Osim razgovora tu su i slike i dokumenti iz privatnih arhiva, zapisi iz fanzina koji su teško dostupni, upisi iz internet arhiva portala koji su davno ugašeni…
“Proklet bio Rock ‘n’ Roll” govori o kutinskoj hardcore punk sceni od kraja osamdesetih godina naovamo i zapravo je svjedok jednog vremena kada je ovaj mali grad bio bez nekog lažnog hvalisanja pravo središte hrvatske punk scene.
Trenutno se nalazi u pripremi za tisak i uskoro ulazi u štampanje, a vjerujemo kako će biti dostupna već početkom 3. mjeseca ove godine
Više informacija na baraka.kcm.hr

Comments

comments

You may also like...