IntervjuiSrpski

SENTENCE

Koja vam je omiljena klopa u 2 Štapića u Novom Sadu?

Petar: Brokoli s belim lukom i plavi patlidžan. Ne zato jer navijam za Dinamo, mislim jeo bih ja i belo crveni ali ga nema.

Lana: Kiselo ljuta supa i plavi patlidžan.

 

Mile iz Hladnog Piva je uništio skelu za kamere na Exitu, kažu da je morao neke silne novce da plati. Vaš pevač Petar uništio je jednu binu na To Be Punku pre neku godinu. Koliko ste vi maraka to platili? Jeste li nam otpisali ratnu odštetu zbog toga? Javite samo Briselu.

Petar: Usmenim dogovorom kod Kukurikua nakon ogromne porcije ratnih profiterola s čokoladom odlučili smo da se moramo odužiti još jednim koncertom, Na tom koncertu je This Day Will Burn bio gori nego prvi put.

Lana: Incident se dogodio dok je naš pevač nastupao s drugim vokalno instrumentalnim sastavom i smatram neprikladnim to povezivati s VIS Sentence.

 

Bili ste skoro u studiju. Recite nam nešto više o tome.

Petar: Ovih dana završavam vokale, onda idu backovi, trubice i samplovi, u međuvremenu crtamo omot s marihuanom. Boje omota su kao da se bumbar pario sa dresom Borusie Dortmund.

Lana: Bićete pravovremeno obavešteni o detaljima. Ne bih o tome pre vremena. Osim ako se naš vokal ne izlaje odmah, a verovatno hoće.

 

Pošto je Black Sails iz Zagreba na nekoj pauzici, da li ste vi sada najleeeeepše obučeni bend na sceni? Ipak imate i dizajnerku u svojim redovima zar ne?

Petar: Pažljivo pratimo trendove ali ipak nam se potkrade modno samoubistvo u vidu ruske kragne, naočara bez stakala, japanki na duge pantalone ili majica domaćeg benda.

Lana: Mi smo i za vreme Black Sails bili najlepše obučeni bend na sceni. Bez lažne skromnosti mi smo najlepši bend na sceni i apsolutno je neprihvatljivo da nas uspoređuje sa šarlatanima kao što su Black Sails.

sentence

Zajednička nam je ljubav prema undeground festivalu SAWA Fest, koji se ove godine izgleda neće održati. Znate li nešto o tome?

Petar: Čuo sam, tačnije pročitao na facebooku dag a neće biti.

Lana: Nažalost videla sam na FB da ove godine nema turnira u stonom tenisu i šepurenja na bazenima. Barem ćemo ušparati na spreju za komarce. Ali, da, velika je šteta što se neće održati.

 

Posle Novog Sada, palite za Beč na svirku. Očekujete li nalet i podršku balkanskih gastrabajtera? Jel se svira u lokalu “Brena”?

Petar: Doberman kaže: “ako si u Beču nacionalista, onda si ti asta la vista”. Ne znam gde sviramo, Lana zna.

Lana: Prema ugovoru na koji smo se obvezali ne smemo otkriti mesto održavanja koncerta jer je on zatvorenog tipa i isključivo za hrvatske iseljenike. Ne bih navodila imena VIP gostiju ali recimo da će biti i ljubitelja opere. Tako da će doći stvarno raznolika publika.

 

Vidimo se u Novom Sadu, any last wordz?

Petar: Dođite… nećete se vratiti!
Lana:  Vidimo se uskoro i hvala na pozivu. Pozdrav svima koji nas slusaju. Pusa, bok!

 

Sentence facebook

http://sentencehc.bandcamp.com/

 

Intervju: Šolja

Fotka: Daniela

Comments

comments

Tags

Leave a Reply

Close