Ulaznice za Gorilla Biscuits koncert još pet dana po promo ceni!

Do koncerta benda Gorilla Biscuits ostala su još puna dva i po meseca. Prvi paket ulaznica po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara nalazi se u CD Shopu Mungos i prodajnim mestima Gigstixa. Od četvrtka 16.08. pa do dana koncerta 28.10. cena će biti 1.800, a na vratima Fabrike 2.300 dinara.

Potvrđena su i imena bendova koji će nastupiti sa Gorilom; to su beogradski Bronze te Proslov iz Županje. Za one koji ih nisu gledali do sada, odnosno ne znaju o kome je reč, Bronze je hardcore bend koji je nastao prošle godine nakon raspada sastava The Bridge. Čine ga članovi koji su svirali i u mnogim drugim bendovima, tako da im iskustvo ne manjka u bilo kom pogledu. U muzici koju sviraju osete se razni uticaji, od old school NY/HC-a do modernije hardcore škole sa početka novog milenijuma. Bronze je nedavno izbacio svoj prvi demo snimak.

S druge strane Proslov je metal/hardcore bend koji čine dvojice starijih i trojica mlađih pripadnika županjske HC/metal scene. Nastali su pre tri godine i do sada održali zapažen broj svirki po Srbiji, Bosni i Hrvatskoj. Imaju jedan album “Provincije”, a novi materijal, koji je snimljen biće objavljen u formi split LP-ja sa novosadskom Ground Zero.

Comments

comments

Leave a Reply