Shoplifters video spotom najavljuju novi album

Novosadska pank rok četvorka Shoplifters danas, 15. jula, predstavlja video-spot za pesmu “Everybody’s Nobody’s Fool” kao najavu za njihov predstojeći album. Spot ćete moći da vidite na YouTube kanalu benda, kao i na društvenim mrežama. Video kao snimatelji potpisuju Orfeas Skutelis i Szilárd Kovács, dok je za montažu bio zadužen Zoran Nikolić.

Novi album Shopliftersa pod nazivom “Secret Free World” biće objavljen 16. avgusta. Album čini 11 novih pesama snimljenih tokom marta 2019. u novosadskom studiju Fluid Noise, za čiju produkciju su zaslužni Aleksandar Jovanović (Everbeatz) i Shoplifters.

Treći zvanični album benda na vinilu potpisuje čak pet izdavača: Brassneck records (UK), Waterslide Records (Japan), Pop Kid Records (SAD), Bartolini Records (Španija) i White Russian Records (Holandija). Takođe, album će biti dostupan i na kaseti, zaslugom beočinske Underground Disco ekipe.

Oba izdanja u Srbiji će moći da se nabave direktno od benda, dok će album u digitalnom obliku biti dostupan na Shoplifters Bandcamp stranici.

Promocija albuma “Secret Free World” će se održati 31. avgusta u Novom Sadu.

Pročitaj i:

OOTD na društvenim mrežama:

Scroll to Top