Out Of The Darkness #7

Zvanična promocija 7. broja fanzina OUT OF THE DARKNESS održaće se u sredu 23. oktobra u Novom Sadu u klubu kulture “Crna ovca” s početkom od 20 časova.

Fanzin koji je ponovo po debljini prevazišao samog sebe (za malo sto strana) sutra (subota 19.10) će već moći da se nabavi u Beogradu u AKAB Okretnica na nastupu bendova Nagon i Fiskalni račun, odnosno u Somboru na svirci sastava Kriva istina, Sentence i Pestarzt i redovno u Crnom ovnu u Novom Sadu odnosno na štandu Rebuild Collectivea po ceni od 200 dinara.

Malo smo se pozabavili ciframa. Do ovog broja objavljena su: 42 intervjua, 27 kolumni, 46 izveštaja sa svirki i 9 sa festivala, 7 tour diaryja te 236 recenzija muzičkih i 25 štampanih izdanja. Kada tome pridodamo intervjue sa bendovima Career Suicide potom Battery, pa Dwarves, Faim, Proslov i Atheist Rap (razgovor povodom 30 godina ovog kultnog punk rock sastava), te brojne druge tekstove, kolumne, recenzije i izveštaje sa koncerata/festivala u regionu (a i šire) koji se nalaze u ovom broju dolazimo do pozamašne gomile štampanog materijala o trenutnim dešavanjima na punk sceni. Broj saradnika konstantno raste, zato nemojte se ustručavati, slobodno sedite za komp i napišite šta ste zanimljivo slušali ili ko je svirao u vašem dvorištu. Uz ovaj broj kao i do sada idu i nalepnice sa artworkom naslovne strane koju je uradio Leni. Osmicu planiramo za proleće 2020. Sve vaše recenzije, izveštaje, tekstove, primedbe i sugestije možete slati preko FB ili na mejl outofthedarkness.rs@gmail.com

Comments

comments

You may also like...