Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Total Rejects i Fake Fun (Rusija) @ Lobi bar u Svilajncu

19.May.2019. @ 20:00-23:00

Total Rejects i Fake Fun su dva ruska rok benda koji će u okviru svoje evropske turneje svirati 19. maja u Svilajncu.
Pomenuto dešavanje poslednji je koncert u okviru projekta “Ni korak nazad”, koji se održava pod pokroviteljstvom Opštine Svilajnac, a u organizaciji udruženja Rođen negde dole.
Gosti iz Sankt Peterburga, Moskve i milionskog grada Perma, sa podnožija planine Urala i granice sa Azijom, sviraće u Lobi Baru, početak koncerta je najavljen za 20:00 časova, a ulaz je donacija (preporučeno 200 dinara). Total Rejects i Fake Fun su prvi rok muzičari iz Rusije koji će svirati u Svilajncu
Total Rejects je bučna i divlja super-garažna -rok grupa koju su osnovala četiri asa ruske andergraund scene iz Moskve i Perma u proljeće 2017. godine i to za potrebe jednog nastupa. Međutim, ubrzo su zbog svoje divlje, enegrične svirke i prljavog zvuka, postali veoma tražena live atrakcija širom Rusije.Total Rejects su ruski Dead Boys, koji su posle nekoliko uspešnih turneja po državama bivšeg SSSR-a, krenuli u osvajanje istočne i južne Evrope u leto 2018. godine, a potom i Balkana januaru 2019. Ujedno se ovim momcima, smeši lepa budućnost, izdavanje singl ploče, koja će izaći tokom ove godine, za jednog od najvećih andergraund izdavača na svetu, američki Slovenly Recordings, koji im je pored izdanja, omogućio i zajedničku turneju ove jeseni po Rusiji, sa najvećim nadama ove etikete The Cavemen sa Novog Zelanda.
https://www.facebook.com/TotalRjects/
https://totalrejects.bandcamp.com

Fake Fun su old school hc-pank bend iz Sant Peterburga nastali u leto 2016 godine. Karakteriše ih energičan i čist pank-rok zvuk i snažni live nastupi. Muzika koju sviraju najviše podseća na legende ovog stila Dead Kennedys.
https://fakefun.bandcamp.com/releases

Comments

comments

Details

Date:
19.May.2019.
Time:
20:00-23:00
Close