Smrt razuma ima svoje prvo izdanje

Nakon više bendova koji su odradili istu akciju konačno se pojavilo i kasetno izdanje benda Smrt razuma. Na njemu se nalaze 4 stvari koje najviše vuku na stariju školu treš hardcorepunka.
Za kratko vreme snimak je pobrao dosta simpatija publike širom ex Yu. Kasetu su objavili sami, logo je nacrtao Neša Doomsday, omot odradio Đole Kolarski (autor naslovne prvog broja  “Out Of The Darkness” fanzina) dok je sam crtež nacrtala Jelena Letić koja je svoje umeće pokazala i letos kad je Integrity svirao u novosadskoj Fabrici.
Kaseta je nabavljiva preko e-mail adrese benda (kruno.kajfes75@gmail com) ili na nekom od predstojećih konecerata. Bend je već narednog vikenda u Novom Sadu dok je kraj meseca rezervisan za koncerte po Evropi. U šest dana zajedno sa drugarima iz sastava Disbaja nastupiće u Beču, Moravskoj Trbovi, Pragu, Gracu, Rijeci i za kraj u Ljubljani 5. maja.
Smrta razuma je nastao u januaru 2017. i nakon par promena ustalila se sledeća postava: Ćole – gitara, Meso – bas, Fuki – bubanj i Kruno – vokal.

Pročitaj i:

OOTD na društvenim mrežama:

Scroll to Top